2022-05-12 07:42:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma végre remek napra számíthatsz

Napi horoszkóp május 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Jupiter a Kos jegyében jár, és szerencsét hoz, a Hold pedig a Mérlegben, ami a párkapcsolati kérdésekre helyezi a hangsúlyt. A szingli Kosnak ma érdekes, izgalmas találkozása lehet, de persze az is szükséges, hogy észrevegye a vágyakozó pillantásokat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon kellemes napra számíthatsz: felhőtlen vagy és vidám, és ez a jókedv most a téged körülvevőkre is átragad. A családtagjaidnak valóban nagy szükségük is van a te lelki, szellemi támogatásodra. Főleg akkor, ha te vagy a családfő.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hátráló Merkúr miatt egy távoli, rég elfeledett barátod találhat ma rád. A baj csak az, hogy maradt néhány tüske benned a régi időkből, vele kapcsolatban. Ám hamarosan tapasztalhatod, hogy a barátság erősebb, mint a harag.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érdekes időszak ez a mostani: olyan felismeréseid lehetnek, amik előrevisznek, szinte észrevétlenül jutsz előrébb lelkiekben. Megérik benned egy újfajta érzés is, és ez fontos változások elindítója lesz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sokat gondolkodsz azon, hogy miként valósíthatnád meg egy célkitűzésédet, ami rendkívül erős motivációt jelent. Legyél optimista, merész, és mindent valóra válthatsz a Kos jegyében járó Jupiter erejével!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kimozdít szokásos nyugalmi helyzetedből. Jó híreket kapsz, kedvező fordulatot vesznek azok a dolgaid is, amik már idegesítettek, mert nem tudtál velük dűlőre jutni. Izgalmas eseményekre számíthatsz a magánélet terén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Azon fáradozol, hogy egy régi célodat elérd. Nos, már csak egy lépés választ el a céltól, és a győzelem érzése fog eltölteni. Magánéleti álmaidat is képes vagy megvalósítani, ha vonzódsz valakihez, akkor most kellene elmondani neki, mit érzel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma végre remek napra számíthatsz, csupa jó hírt kapsz, olyanokat, amik könnyebbé teszik az életedet. Ha voltak is nehézségek, azok lassan szertefoszlanak, hogy több idő jusson a kikapcsolódásra, pihenésre.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te nem az a fajta vagy, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igazad is van, elsősorban önmagad elvárásaihoz kell igazodnod. Ez másokra viszont nem áll. Add meg másoknak is a kellő tiszteletet, és ne legyél követelőző!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ideges hangulatban ébredhetsz, és talán ennek is a következménye, hogy ma mindenben hibát keresel. Vedd tudomásul: a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt képzeled. Ráadásul ma felbukkanhat valaki, aki nagyon is figyelemre méltó.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap kissé káoszos lehet, és ezen nem segít a Merkúr hátrálása. Mindennek kétszer is nézz utána, mindent ellenőrizz, hogy megérkezett-e, elküldted-e biztosan, mert nagy kalamajka lehet a késésekből.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap sok szép pillanatot tartogat, és lesz néhány olyan élményed, ami miatt megváltoztatod a véleményedet. Még szerencse, hogy te rugalmas természet vagy, és mindig tudsz alkalmazkodni a változó körülményekhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: